Monday, April 30, 2012

Croissant ja bloginaputusta


 Välissä näinkin, tulen verstaalle lähinnä yhtä asiakasta varten ja eipä tässä ennen vappua kauheasti saa fyysistä duunia aikaiseksi vaan kirjanpito-ohjelman kanssa sitä istutaan ja härväillään kaiken muun parissa.
Vielä pyrähdän kotiin viimeistelemään piirustukset mediatasoa varten, jonka duunaaminen huomenna alkaa.

Parvisänky on pitkälti valmis. Odotellaan vain pohjalevyn saapumista ja sitten voidaan lähteä asentamaan härväkettä asiakkaalle.
Ja ihan vain koska olemme niin tarkkoja ja epävarmoja taidoistamme niin kuivakasattiin sänky verstaalla.
Kaikki toimi niinkuin pitääkin. Lähes hämmästyin siitä miten hyvin suunnitelmat piti kutinsa, liitokset pitää erittäin hyvin kuivanakin ja oikeastaan vain yksi työstövirhe ilmestyi kiusaamaan elämää, ja sekin saatiin piiloon vaivatta.



Kuivien dominoiden seuraksi tosiaan heitämme 45mm ruuveja Kregillä ->
En jaksanu ottaa härpäkkeestä kuvaa koska muistin asiasta vasta nyt mainita. Mutta ideana on porata viistosti reikä ruuveja varten kappaleeseen ja sitten heitellä ruuvi sisään.

Tämä kiinnittää todella hyvin jo yksinään kappaleita toisiinsa, mutta karsastan todella paljon pelkkiin ruuveihin luottamista ja laitoimme oikeasti kantavaksi rakenteeksi dominoliitokset joita ruuveilla sitten vain pidetään paikoillaan.

Liitokset on laitettu hiukan eri kohtiin jotta saadaan monipuolisempi liitos aikaan.
 Ja lisäksi taas askarrellaan wengestä kaikkea kivaa.


 Ja tekastaan koivuarkku.
Tässä oli nihkeänä puolena materiaalin ohuus. 15mm koivulevy oli U-mutkalla välittömästi sen jälkeen kun otti muovipaketista pois. Kyllä sen sai liimauksessa jälleen suortumaan ja massiivipuuna kestää varsin kohtuullisesti, mutta sentään 20mm levyissä on jonkinnäköistä vastustuskykyä kosteudenvaihteluille.

No comments:

Post a Comment